Inici COMARQUES IV Trail “Ciutat de Càlig” el proper 27 d’Octubre

IV Trail “Ciutat de Càlig” el proper 27 d’Octubre

306

Torna una nova edició del Trail Running de Càlig, una cita amb l’esport i la natura que enguany es durà a terme el proper 27 d’octubre. La prova consta de 15 km amb un desnivell acumulat de 560 metres, amb 200 metres d’alçada màxima, i ha de realitzar-se en un màxim de 3 hores. Està organitzat per l’Ajuntament de Càlig i H&J Crono i compta amb la col·laboració de la Diputació de Castelló.

El IV Trail Running donarà inici a les 9 del matí a la plaça Nova de la població, on també es recolliran els dorsals a partir de les 7:30 hores fins poc abans d’iniciar la competició, a les 08:45 hores. La prova és una cursa de baixa muntanya que discorre a través de pistes forestals i senders locals dins el terme municipal de Càlig i poblacions veïnes. Els participants passaran per indrets com l’ermita de la Mare de Deu del Socors, per tornar finalment al casc urbà de la població. Hi haurà dos avituallaments situats en el km 5 i el km 10, i en acabar la cursa els participants disposaran de beguda i menjar per reposar forces, així com dutxa al Poliesportiu. Les categories dels participants aniran des dels sub25, passant per sènior, veterans i veteranes, local i absoluta.

Tots aquells que vulguen realitzar la inscripció poden fer-ho des de ja de manera electrònica, a través del web www.hj-crono.es i de manera presencial al mateix Ajuntament de Càlig, a Evasión Sports Benicarló, a Decathlón Vinaròs, a la piscina municipal de Benicarló o al Poliesportiu Municipal calijó. Els atletes que s’inscriguen en la competició abans del 20 d’octubre comptaran amb samarreta i pagaran 12 euros. Qui ho faça durant els dies 23 (a partir de les 14 hores) fins el 25, haurà de desembutxacar 14 euros i qui es vulga apuntar el mateix dia de la competició, pagarà 15 euros. Cal destacar que el preu d’inscripció dels corredors locals (tots els empadronats a Càlig) serà de 10 € i s’hauran d’inscriure a l’Ajuntament de Càlig.

Article anteriorBorriana – Festes de la Misericòrida
Article següentLes obres d’adequació del jardí de la plaça Comunitat Valenciana en marcha