Inici VINARÒS Les empreses amb el reconeixement SICTED participen en la “Jornada de coneixement...

Les empreses amb el reconeixement SICTED participen en la “Jornada de coneixement de l’entorn”

344

L’activitat estava emmarcada dintre de la formació que realitzen les empreses al llarg de l’any per tal de mantenir la distinció de qualitat

Els establiments de Vinaròs amb la distinció SICTED han participat aquesta setmana en la “Jornada de coneixement de l’entorn” amb l’objectiu que conegueren els recursos turístics de la ciutat i oferir així un valor afegit als clients que els visiten. Recordem que les empreses que han estat guardonades amb SICTED són Camping Vinaròs, RH Vinaròs Aura, RH Vinaròs Playa, apartaments Benilde, hotel Casablanca, restaurant La Isla, restaurant Bergantin, Davima lloguer de vehicles i Viajes Maestrazgo.

De la mà de Cultural Routes els participants van visitar el museu a l’aire lliure de les oliveres mil·lenàries de La Jana, en concret el camp de Cuquello on els mateixos productors van ser els encarregats de donar a conèixer les característiques de la varietat que conreen. La visita va continuar a Canet lo Roig al celler familiar de vins l’Estanquer, incloent també es trasllat fins a les vinyes i a l’ermita de Santa Isabel, on els participants van poder gaudir d’una degustació guiada de vins, així també com dels Olis Cuquello, tot maridat amb els formatges del Mas La Planeta d’Anroig.

Per finalitzar, de tornada van fer una parada a Sant Jordi per visitar el Centre d’Interpretació del Vi i la Tonelleria d´Abelardo Ripoll, l’única tonelleria artesana de tota la Comunitat Valenciana. Amb aquesta activitat els establiments SICTED van conèixer de primera mà els recursos turístics que es poden gaudir a la comarca, per poder-los oferir als visitants i ajudar a millorar les seves experiències.

Aquestes rutes per conèixer el territori formen part de les Rutes Saborea España, de les quals Vinaròs està integrat. De moment es poden consultar els recorreguts que la Regidoria de Turisme de Vinaròs ha dissenyat en format digital en el web Tasting Spain.

Article anteriorLaura Bosch Pau, Dama del Benicarló Base Fútbol
Article següentExposició de fotos de l’Índia a Benicarló