Inici BENICARLÓ Les banderes blaves onegen un any més a les platges del Morrongo...

Les banderes blaves onegen un any més a les platges del Morrongo i la Caracola

147

 

Fotos: Julián Zaragozà

Les banderes reconeixen els serveis i la seguretat, la informació educativa i ambiental, la sostenibilitat i la qualitat de les aigües

Des de primera hora d’avui, les platges del Morrongo i la Caracola tornen a lluir les banderes blaves atorgades per la Fundació d’Educació ambiental (FEE) que reconeix la qualitat de les aigües i les instal·lacions de les platges.

L’alcalde de Benicarló, Juanma Cerdá, acompanyat dels regidors de Turisme, Inma Calvet, de Medi Ambient, Borja Castell, i d’Obres i Serveis, Fabián Flos, a més de la reina, dames i cavallers de les Festes Patronals, ha estat l’encarregat d’hissar les banderes, «uns distintius —ha remarcat l’alcalde— que reconeixen la qualitat de les nostres platges i dels quals hem d’estar molt orgullosos».

L’alcalde ha destacat la participació de les regidories de Turisme i de Medi Ambient en la posada a punt de les platges. «El departament de Turisme ha treballat molt per a què estiga tot en perfectes condicions i per mantindre tots els serveis preparats per a l’estiu, i també la Regidoria de Medi Ambient, que treballa per per a què tinguem les millors platges en quant a sostenibilitat».

Respecte al manteniment, Juanma Cerdá ha confirmat que, «com cada any, la Brigada d’Obres i Serveis serà l’encarregada de què les platges estiguen en perfectes condicions». De moment, ja s’han acomodat les passarel·les de fusta, la catifa blava, les dutxes i els rentapeus i a partir d’ara els treballs se centraran en la neteja i l’anivellament de l’arena, el buidat de papereres i el manteniment dels voltants de les platges.