Inici BENICARLÓ La Residència El Collet estrena nou espai exterior decorat amb un gran...

La Residència El Collet estrena nou espai exterior decorat amb un gran mural

78

 

    

L’artista Chile és l’autor del mural, inspirat en la pel·lícula ‘El Rei Lleó’. També s’ha instal·lat una pèrgola que farà l’espai més acollidor i funcional

Fotos: Julián Zaragozà

La Residència i Centre de Dia El Collet, especialitzada en l’atenció de persones amb discapacitat, ha inaugurat avui un nou espai exterior, destinat a millorar la qualitat de vida dels seus residents. Aquest espai ha estat decorat amb un gran mural, creat per l’artista Chile, que representa la temàtica de la coneguda pel·lícula ‘El Rei Lleó’. Juntament amb el mural, s’ha instal·lat una pèrgola que proporcionarà una zona d’ombra, fent que l’espai siga més acollidor i funcional.

L’alcalde de Benicarló, Juanma Cerdá, la presidenta de l’OACSE (Organisme Autònom de Centres Socials Especialitzats), Sonia Foix, i el director del centre, Jordi Lores, han participat en l’acte destacant els beneficis que aquest espai proporcionarà de cara al benestar físic i emocional dels residents.

L’alcalde, la presidenta i el director han agraït a l’autor del mural, també present a l’acte, «per la seua generositat i talent en la creació del mural» i han destacat «el seu compromís amb el centre al dedicar el seu temps i talent a crear una obra d’art que no només embelleix el nostre entorn, sinó que també ens convida a reflexionar i a inspirar-nos».