Inici VINARÒS L’empresa encarregada del servei de neteja viària de VInaròs posa en marxa...

L’empresa encarregada del servei de neteja viària de VInaròs posa en marxa una campanya d’escolta ciutadana

210

Durant aquesta setmana es col·locaran punts d’atenció en diferents espais de Vinaròs perquè els veïns puguen traslladar les seues observacions o queixes

Les Regidories d’Obres i Serveis i Transició Ecològica, amb l’empresa encarregada de la neteja viària, han posat en marxa aquesta setmana una campanya d’escolta ciutadana. L’objectiu és recollir les opinions dels veïns i veïnes sobre l’estat de la neteja viària al municipi, així com detectar els principals punts crítics i problemàtiques associades, per tal d’oferir un servei de qualitat.

Durant la setmana es col·locaran punts d’atenció en diferents espais de la ciutat per a realitzar entrevistes a peu de carrer i obtenir una informació el més representativa possible de la ciutadania. Cal destacar que pel fet de participar es donarà com agraïment una botella d’aigua reutilitzable.

Pel que fa als punts d’informació, aquest matí s’ubicarà a la plaça de Sant Valent i a la tarda estarà al parc infantil del carrer de Les Camaraes. Demà dijous se situarà a l’entrada del mercat ambulant des de l’avinguda de Jaume I, mentre que a la tarda, i també divendres, s’ubicarà al passeig marítim.