Inici BENICARLÓ L’Auditori Pedro Mercader de Benicarló es renova per a la inclusió

L’Auditori Pedro Mercader de Benicarló es renova per a la inclusió

182

L’espai escènic està habilitant un camerí adaptat per a millorar l’accessibilitat de les persones amb discapacitat. Aquesta iniciativa forma part dels pressupostos participatius del 2022 i té un pressupost de 16.000 euros (IVA inclòs).

L’Auditori Pedro Mercader ha apostat per millorar l’accessibilitat i solucionar un dels principals problemes de les seues instal·lacions: l’accés als camerinos. És per això que s’ha engegat un projecte de millora que inclou l’habilitació d’un nou espai adaptat a la planta baixa completament accessible, juntament amb un bany igualment adaptat per garantir la comoditat i la inclusió de tots els usuaris.

Les obres de millora, que han començat a principis de setembre, s’allargaran durant tot el mes amb la intenció de finalitzar a temps per a l’1 d’octubre. Amb aquesta data al cap, l’Auditori Pedro Mercader es prepara per reobrir les portes, oferint un espai més inclusiu i accessible especialment destinat a les companyies que compten amb artistes amb alguna discapacitat, tot i que també l’aprofitaran la resta de companyies i entitats que utilitzen l’Auditori.

Amb aquest projecte, es reforça el compromís de Benicarló amb la inclusió i l’accessibilitat en l’àmbit cultural, i s’assegura que l’Auditori Pedro Mercader siga un lloc on tots els membres de la comunitat puguen gaudir de la cultura i l’entreteniment sense barreres.