Inici VINARÒS L’ampliació del cementeri de Vinaròs ja està finalitzada

L’ampliació del cementeri de Vinaròs ja està finalitzada

233

Aquesta setmana han finalitzat les feines d’ampliació del cementeri municipal amb la construcció de 208 nínxols i la corresponent urbanització dels terrenys, desenvolupada per part dels alumnes del programa d’ocupació “Et Formem”, amb l’adequació de les noves jardineres i zones verdes.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha destacat que “els nous nínxols s’han construït segons la normativa vigent establerta amb el Decret Sanitari Mortuori per garantir que es compleix tota la legislació”. En aquest sentit, insistia que amb aquestes obres sobretot es pretén assegurar el servei a la ciutadania durant els propers anys.

Per la seua banda, el regidor d’Urbanisme, José Chaler, ha indicat que “a banda d’ampliar el cementeri amb els 208 nínxols, també és important oferir un espai el més agradable possible amb jardineres i zones verdes, tot 100% accessible per als visitants”.

Pel que fa al pressupost les feines, s’han executat a través del Pla 135 de la Diputació de Castelló corresponent al 2019, amb una inversió de 113.462€. Morellà ha remarcat que amb aquesta partida s’ha donat continuïtat a les obres que cada any realitza l’Ajuntament per ampliar el cementeri i sobretot oferir un servei òptim per a la ciutadania. El projecte ha inclòs la construcció dels 208 nínxols i la urbanització dels terrenys amb la creació d’una vorera amb llambordins, amb una amplada de 6,2 metres, seguint l’estètica actual. D’altra banda, també s’ha executat el clavegueram, pluvials, sistema de reg eficient i la preinstal·lació del sistema d’enllumenat.

Article anteriorSant Jordi llum verda a la creació de l´hort solar
Article següentL’informe CovidWater no ha detectat Covid-19 a Peníscola en l’última mostra