Inici VINARÒS L’alcalde de Vinaròs i el Cap de carreteres del l’estat, es reuneixen

L’alcalde de Vinaròs i el Cap de carreteres del l’estat, es reuneixen

670

La cesió de la N-340 i els requisits al estat, sobre la taula

L’alcalde de Vinaròs, Enric Pla i el regidor d’Ordenació del Territori, Jan Valls, es van reunir aquest dimecres amb el Cap de la Demarcació de carreteres de l’Estat en la Comunitat Valenciana, Ismael Ferrer Domingo, a la seu de la Subdelegació del govern a València.

A la trobada es van abordar diferents temes referents a les carreteres que afecten a Vinaròs. Es va comentar l’interès per a la reactivació de les obres d’ampliació a la N238, coneguda amb el nom de la carretera d’Ulldecona. Cal destacar que la via presenta greus deficiències en la calçada, no disposa de vorals, a més, de tenir molts encreuaments i sortides, convertint-la en una via molt perillosa i amb una preocupant sinistralitat. Per tal de millorar la seguretat de la carretera des de l’Ajuntament s’ha elevat la petició d’actuacions als grups del Congrés perquè presenten esmenes en els Pressupostos Generals on s’incloguen actuacions a la N238.

El tema central de la reunió va ser la cessió definitiva de l’antiga N340, incloent els trams de la N232 i N238 fins a la nova variant, una reversió que continua pendent de l’oferta del ministeri. L’alcalde de Vinaròs, Enric Pla, ha indicat que “es tracta d’una via molt llarga que necessita actuacions de pavimentació i d’enllumenat als encreuaments que va acordar el plenari en el seu moment per a la cessió. Hi va haver acord en les necessitats però el Cap de Carreteres va traslladar la manca de pressupost, una situació que no és segur que quede resolta amb la futura aprovació dels PGE”. En aquest sentit, Pla afegia que aquesta falta de previsió afecta a les possibilitats de desenvolupament econòmic de Vinaròs.

L’Ajuntament també va insistir en la necessitat d’incloure en els pressupostos de carreteres la substitució del pont sobre el Cervol, que provoca inundabilitat i afecta de manera important una àmplia àrea del municipi.

Article anteriorBenicarló executarà 10 projectes a través dels pressupostos participatius 2018
Article següentXVIII Exposición de Arte Infantil en el Mucbe de Benicarló