Inici BENICARLÓ Benicarló executarà 10 projectes a través dels pressupostos participatius 2018

Benicarló executarà 10 projectes a través dels pressupostos participatius 2018

424

Una vegada les votacions dels Pressupostos Participatius han establit l’ordre dels projectes a executar, els representants de les taules de participació han realitzat el tall econòmic, amb un pressupost global de 120.000 euros.

  1. Parc saludable: parc per fer exercici que s’instal·larà en el passeig de darrere del Parador o en la Plaça de la Constitució, a més d’un parc de cal·listènia a l’Avinguda Papa Luna.

  2. Horts socials i urbans: instal·lació de 30 brancals per a horts socials.

  3. Monitor per a persones amb discapacitat: contractació d’un monitor de reforç a la Piscina Municipal per a atendre persones amb discapacitat.

  4. Taules adaptades a Sant Gregori: instal·lació de taules i un passadís a l’ermita de Sant Gregori per facilitar l’accés a persones amb cadira de rodes.

  5. Gronxadors per a nadons de 0-2 anys: instal·lació de dos gronxadors (un a la plaça de Ladispoli i un altre a la plaça de la Constitució).

  6. Accés adaptat a persones invidents a la Piscina Municipal: col·locació d’una barana perquè persones invidents o amb ús de bastó puguen accedir a la Piscina Municipal.

  7. Condicionament dels passos de vianants: millorar l’accessibilitat als passos de vianants per tal de facilitar el pas a les persones amb mobilitat reduïda i a invidents. A més, es millorarà la senyalització i la seua visibilitat nocturna per tal de millorar la seguretat.

  8. Bucle auditiu als espais públics: instal·lació d’un bucle auditiu a l’Auditori Pedro Mercader i al Magatzem de la Mar, per tal de facilitar l’oïda a les persones amb dificultats.

  9. Papereres i dispensadors de bosses per a gossos: instal·lació de 10 contenidors equipats amb dispensadors de bosses de 55L de capacitat per a deposicions canines.

  10. Ascensor aquàtic movible per a la Piscina Municipal: instal·lació d’un ascensor hidràulic a la Piscina Municipal menuda perquè les persones amb mobilitat reduïda hi puguen accedir.

La regidora de Participació Ciutadana, Susana Pérez, ha agraït «el treball dels ciutadans que han participat en aquest procés des del començament. Primer, presentant propostes, després votant-les i finalment valorant cadascun dels projectes».

Article anterior(Benicarló) María Lluch Febrer celebra 107 anys
Article següentL’alcalde de Vinaròs i el Cap de carreteres del l’estat, es reuneixen