Inici BENICARLÓ (Benicarló) L’Ajuntament renova un any més el conveni amb el Consell Regulador...

(Benicarló) L’Ajuntament renova un any més el conveni amb el Consell Regulador de la Carxofa

282

L’Ajuntament renova un any més el conveni amb el Consell Regulador de la Carxofa

El Consistori aporta 6.200 euros per a les despeses i activitats realitzades pel Consell Regulador durant 2020. El conveni municipal se suma a l’aportació de 57.000 euros de la Diputació de Castelló a la DO Carxofa de Benicarló per a renovar els plantons i millorar el rendiment de les carxoferes.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, i el president del Consell Regulador de la Carxofa de Benicarló, Francisco Lluch, han firmat avui un nou conveni de col·laboració entre les dos entitats que servirà per a finançar les despeses i activitats realitzades pel Consell Regulador durant el passat 2020.

L’aportació de l’Ajuntament manté el 30% d’increment que es va establir l’any passat respecte dels convenis anteriors i s’afegeix al conveni que la setmana passada van firmar el Consell Regulador i la Diputació de Castelló, per valor de 57.000 euros, que es destinarà a renovar les soques de les carxoferes i millorar així el rendiment de les plantes.

Article anterior(Vinaròs) El PP no aconsegueix que avançe al ple la seua reprovació per “permetre un discurs a favor de l’independentisme català”
Article següentL’Ajuntament de Vinaròs obri el termini per a les Ajudes Parèntesi Fase III i anuncia les subvencions Vinaròs Reactiva Fase II