Inici VINARÒS L’ajuntament de Vinaròs reconeix als esportistes més destacats

L’ajuntament de Vinaròs reconeix als esportistes més destacats

498

L’alcalde de la localitat, Guillem Alsina, juntament amb el regidor d’esports, José Chaler, van rebre el passat dijous en un acte de reconeixement al saló de plens del consistori municipal als esportistes vinarossencs que han aconseguit resultats destacats al llarg d’aquesta temporada.

David Guimerà, Sebastián Quixal, Carla Masip, Guillem Segura, Álvaro Urgelles i Sergi Castell són els sis esportistes que van estar reconeguts amb l’entrega de l’escut de la ciutat pel seu treball i els resultats aconseguits.

L’alcalde de la ciutat, Guillem Alsina, va destacar que “és un orgull per a l’Ajuntament de Vinaròs tenir aquests esportistes a la localitat”

El regidor d’esports, José Chaler, va ser l’encarregat de fer un petit resum dels resultats obtinguts per cadascun dels esportistes reconeguts.

  • David Guimerà: Campió del món d’Aquabike en el grup d’edat dels 25-29 anys i 3r de la general en el Festival European Championship Eivissa 2018
  • Sebastián Quixal: Campió d’Espanya de Duatló en la seva categoria
  • Carla Masip: Subcampiona d’Espanya Sub-23 en els 800 metres llisos
  • Guillem Segura: 15è classificat en el Campionat d’Europa en la categoria elit i nombrosos títols tant a escala autonòmica com nacional
  • Álvaro Urgelles: Campió d’Espanya de tenis-taula adaptat
  • Sergi Castell: Campió d’Espanya en la selecció valenciana de natació adaptada
Article anteriorJocs internacionals a Tortosa: World Sport Games 2019
Article següentComençen les activitats d’estiu a Benicarló