Inici BENICARLÓ Començen les activitats d’estiu a Benicarló

Començen les activitats d’estiu a Benicarló

547

L’Ajuntament de Benicarló ha preparat una àmplia programació per a aquest estiu. Hi destaquen els espectacles de circ i dansa, el cinema a la fresca, les visites guiades i les activitats esportives a la platja.

La regidora de Turisme, Isabel Cardona, ha presentat les activitats que ompliran la programació estiuenca a Benicarló per a les properes setmanes. Tal i com ha destacat la regidora, el programa compta amb la col·laboració de les regidories de Cultura, Esports i Comerç, i també de diverses entitats i clubs esportius, que, com cada any per aquestes dates, han preparat activitats centrades en l’oci, l’esport i la cultura. En referència a la diversitat de la programació, Cardona ha assenyalat que «és una realitat que tenim una ciutat viva i activa que pot oferir moltes possibilitats a tots aquells turistes i visitants que venen a passar l’estiu a Benicarló».

Enguany també hi haurà una Fira Marinera, amb productes d’artesania, d’alimentació i animació infantil. La fira estarà instal·lada del 18 al 21 de juliol a l’avinguda del Marqués de Benicarló, en un horari de 18.00 a 24.00 hores, aproximadament.

Donat l’èxit dels dos anys anteriors, es repetirà el programa «La mar de circ», amb quatre espectacles de gran qualitat que passaran per Benicarló els dies 21 de juliol («Con tenda»), 27 de juliol («Set up»), 2 d’agost («Iter») i 11 d’agost («Imaginaria»). La cita serà a la plaça dels Mestres del Temple a les 20.00 hores.

I finalment, cinema a la fresca. Enguany, amb 5 pel·lícules: «Astérix, el secreto de la poción mágica» (11 de juliol),«Bumblebee» (18 de juliol), «Campeones» (25 de juliol), «Los crímenes de Grindewald» (1 d’agost) i «El mejor verano de mi vida» (8 d’agost).

Enguany, com l’any passat, s’ha tornat a instal·lar a la platja del Morrongo un servei de Biblioplatja que estarà obert d’11.30 a 13.30 hores i de 16.00 a 19.00 hores i on es duran a terme tot tipus d’activitats infantils i de foment de la lectura.

Per a qualsevol informació relacionada amb aquesta programació podeu acudir a la Tourist Info de Benicarló.