Inici PREMSA VALENCIANA L’Ajuntament de Vinaròs presenta una potent programació cultural de primavera

L’Ajuntament de Vinaròs presenta una potent programació cultural de primavera

240

Concerts, exposicions i teatre professional i amateur ompliran Vinaròs de cultura durant els mesos d’abril, maig i juny

La regidora de Cultura, Anna Fibla, ha presentat aquest dimecres matí a la Biblioteca Municipal la nova programació de primavera 2021 amb espectacles de gran qualitat artística i escènica que ompliran de nou l’escenari de l’Auditori Municipal. Es tracta d’una agenda amb una vintena de propostes que inclouran música de cantautor, teatre professional i amateur, així com concerts per part de grups i artistes vinarossencs.

Fibla ha destacat que “es tracta d’una programació amb el lema “Tornar a aplaudir després del darrer silenci” perquè l’Auditori Municipal tornarà a obrir les portes després de tants mesos tancats amb motiu de la pandèmia”. Segons assenyalava s’ha apostat per una agenda de qualitat per a promocionar la cultura.

Teatre professional

La programació començarà amb el reconegut i guardonat espectacle familiar de Tian Gombau “Sabates Noves” per a l’11 d’abril. El dia 9 de maig serà el torn de “Família Normal” d’Horta Teatre, que de ben segur farà riure als espectadors, mentre que per al dia 23 de maig la companyia Albena Produccions oferirà l’obra “Waterloo”, un viatge per recordar els que ja no hi són.

El 6 de juny amb motiu de la commemoració del 75 aniversari de l’alliberament del camp d’extermini nazi de Mauthausen es representarà l’obra “Mauthausen. La voz de mi abuelo” de la companyia Trajín Teatro.

Cal assenyalar que totes les obres s’oferiran a l’Auditori Municipal a les 19:00h.

Exposicions

Del 14 d’abril al 9 de maig es podrà visita la mostra Pintures de Fèlix Mas, que inclourà la presentació del llibre Fèlix in verso de Victòria Panadés i Fèlix Mas. Del 16 al 23 d’abril serà el torn de l’exposició de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua. Escriptora de l’Any 2020 amb el títol “Des de les fronteres del silenci” dedicada a Carmelina Sánchez-Cutillas.

Del 13 de maig al 6 de juny es podrà gaudir de la mostra “La realitat i el desig” amb obres d’artistes reconeguts inspirades amb els poemes de Luis Cernuda, mentre que del 10 de juny al 4 de juliol serà el torn de l’exposició “Esgarrapat” de Josep Guinovart.

Concerts

Les propostes musicals començaran el 3 i 24 d’abril amb el Festival de Música de Cambra Ciutat de Vinaròs, organitzat per les Joventuts Musicals. Per al dia 18 d’abril es podrà gaudir del concert que oferirà la cantautora vinarossenca Esther Querol amb la presentació del seu disc “Vies Paral·leles”. Per la seva banda, la Banda Simfònica de la Societat Musical La Alianza actuarà a l’envelat de l’Atlàntic, mentre que la Jove Orquestra ho farà el 27 de juny.

La programació musical també inclourà grups vinarossencs amb el concert de Cati Plana i Pau Puig per al 16 de maig i el recital que oferirà Solk el 30 de maig.

Teatre amateur

L’Auditori Municipal acollirà els dies 28 i 29 de maig les obres “Quien teme a los cuentos”, “Los Viajes de Verne” i “Salve Plauto” de la companyia Puro Teatro Artes Escénicas. Per acabar, l’Aula de Teatre Municipal també actuarà al mes de juny amb “Una governanta, 10 graneres i un motxo” de la Companyia Les Mil i Una, “La Xarxa d’Aranya” de Teatrèmol i “On Tour 2021” dels Figurants.

Entrades

Les entrades per a assistir als espectacles que s’oferiran a l’Auditori Municipal es poden aconseguir de forma anticipada al mateix auditori de dimarts a diumenge de 18:00h a 21:00h.

Tota la programació es pot consultar a les xarxes socials de l’Ajuntament de Vinaròs i als llibrets que s’han distribuït a la Tourist Info.

Article anteriorEl Coronavirus en el Maestrat se centra en Vinaròs i Benicarló  principalment
Article següentBenicarló: s’amplien les caixes niu per a protegir les falcilles i lluitar contra els insectes