Inici VINARÒS L’Ajuntament de Vinaròs neteja, repara i pinta la façana de l’ermita i...

L’Ajuntament de Vinaròs neteja, repara i pinta la façana de l’ermita i el santuari de la Misericòrdia

266

La Regidoria d’Obres i Serveis ha iniciat els treballs d’arranjament i pintura a l’ermita i el santuari de la Misericòrdia. En concret, actua en la reparació de fissures i desperfectes de la façana per a garantir la impermeabilització de l’edifici i evitar l’aparició d’humitats. Així mateix, també es realitzen feines de neteja i sanejament, que inclou l’aplicació de tractaments especials, per finalitzar amb una capa de pintura, per mantenir la fatxada en òptimes condicions.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha indicat que les feines es realitzen amb recursos propis de l’Ajuntament amb la finalitat de preservar el patrimoni local. En aquest sentit, assenyalava que es compta amb els permisos corresponents per part de la Direcció General de Cultura i Patrimoni de la Generalitat Valenciana.

Segons detallava la regidora s’actua a la façana del bar-restaurant, campana i zona de les cavallerisses, amb l’aplicació dels colors originals de l’edifici, declarat com Bé de Rellevància Local en la categoria de Monument d’Interés Local. D’altra banda, Morellà comentava que “aquests treballs es duen a terme d’una manera completa per a millorar l’espai, no només s’actua amb pintura superficial, sinó que s’apliquen millores a la façana per garantir la seua preservació”.

Les tasques es van iniciar a finals de novembre i es preveu que finalitzen abans de les festivitats de Sant Antoni i Sant Sebastià.