Inici VINARÒS L’Ajuntament de Vinaròs i Vinalab participen en la Fira Destaca 2018

L’Ajuntament de Vinaròs i Vinalab participen en la Fira Destaca 2018

398

La fira Destaca, la primera fira de transferència del coneixement científic i tecnològic de la Comunitat Valenciana i tot un referent d’innovació a España està celebrant la tercera edició a Villareal del 14 al 16 de novembre.

Després de la I edició de la fira Destaca en Ruta en 2017 que es va celebrar a la nostra localitat, l’Ajuntament de Vinaròs col·labora en la fira Destaca 2018, on han sigut invitats per la Càtedra d’Innovació Ceràmica de la ciutat de Villareal i pel mateix ajuntament.

Hugo Romero, regidor de Govern Obert i Noves Tecnologies, i Maria Cano, regidora d’Hisenda, Industria i Ocupació, estan presents en la fira amb un stand de l’Ajuntament de Vinaròs i Vinalab per donar a conèixer la feina d’innovació que s’està duent a terme des de Vinaròs amb la organització d’actes com el Gàmesis, la trobada sobre videojocs celebrat la setmana passada i que cada cop s’està consolidant més a les nostres comarques.

Una trobada que naix amb l’objectiu d’activar el teixit econòmic a través de la innovació i projectar-lo cap al futur, apostant per la sostenibilitat i impulsant la societat del coneixement.

Article anteriorBenicarló comptarà amb un tècnic de Joventut el 2019
Article següentGuardons per al Club Mabel Benicarló, Alexis Sastre i Noa Ros (Benicarló), Handbol Vinaròs i l’esportista adaptat Sergi Castell