Inici BENICARLÓ Guardons per al Club Mabel Benicarló, Alexis Sastre i Noa Ros (Benicarló),...

Guardons per al Club Mabel Benicarló, Alexis Sastre i Noa Ros (Benicarló), Handbol Vinaròs i l’esportista adaptat Sergi Castell

534

Castelló com el millor escenari esportiu, en la XXII Gala de l’Esport Provincial
Així ho ha afirmat Moliner a la Gala “Honreu el caràcter inconformista, treballador i lluitador dels castellonencs demostrant que en aquesta terra no hi ha impossibles”
Divendres 16 de novembre, el president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, ha destacat la província de Castelló com el millor escenari esportiu en la XXII Gal·la de l’Esport Provincial que ha tingut lloc a la nit, en el paratge de Santa Quiteria d’Almassora. Així, el president provincial s’ha compromés davant les desenes d’esportistes, representants de clubs i periodistes esportius castellonencs a seguir apostant per l’esport com a línia estratègica del Govern Provincial, no solament en els referents a la promoció esportiva, sinó també a fer de l’esport el motor de generació de noves oportunitats de desenvolupament en els 135 municipis de la província.
Dirigint-se a tots els esportistes reconeguts, Moliner ha assenyalat que “una vegada més heu honrat el caràcter inconformista, treballador i lluitador dels castellonencs, demostrant que en aquesta terra no hi ha impossibles. Aquest Govern Provincial està i seguirà estant al costat del talent, l’esforç i les oportunitats, al vostre costat, perquè volem fer triomfar a aquesta terra i a la nostra gent”.
És per açò que Moliner ha incidit que “des de la Diputació volem un escenari d’oportunitats per als nostres 135 pobles i per a la nostra gent. Volem un escenari on seguir sentint-nos orgullosos, dels nostres paisatges i de les gestes dels nostres esportistes que tan bé expliquen els professionals de la premsa esportiva”.

Prop de 50 guardonats
Han sigut prop de 50 els guardonats en la gala provincial. Entre els més destacats, el Club Boxege La Unió (millor club), Alexis Sastre (millor esportista universitari), Víctor Torres (millor esportista promesa- Premi Víctor Cabedo), Sergi Castell (millor esportista adaptat), Marta Morales (millor entrenadora), Clara Romero (millor arbitre), Guillermo Prats (millor trajectòria-Premie Pepe Xiva), Noemí Torrijos (millor dirigent) i Mediterranean Epic (premi Castelló Escenari Esportiu).
A més, han rebut un destacat homenatge el Club Mabel Benicarló, Ariadna Edo, Club Voleibol L’Illa-Grau, +Que Pádel, Fighters de Vila-real, Handbol Vinaròs, Club de Tenis Castelló, CD Castelló i Miguel Ángel Carvajal pels seus èxits en 2018.

També han sigut reconeguts per les seues delegacions Lledó Clausell (aigües tranquil·les), Carmen Ramos (atletisme), Marta Rabassa (bàsquet), Nerea Fernández (handbol), Jairo Noriega (boxa), Júlia Font (carreres de muntanya), Aida Beteta (ciclisme de muntanya), Isabel Ferreres (ciclisme en pista), Óscar Cabedo (ciclisme en ruta), Francisco José Toledo (colombicultura), Juan José Povedano (esgrima), Yolanda Palomino (futbol), Iván Albio (futbol sala), Noa Ros (gimnàstica), José Luis Ballester (golf), Carlos Puig (kitesurf), Alberto Nebot (motociclisme), Rosa Peris (natació), Eva Vilar (natació aigües obertes), Raquel Espelleta (natació sincronitzada), Carlos Conde (pàdel), Joaquín Manzano (pilota valenciana), Pablo Tormo (rugbi), Javier Pastor (taekwondo), Fernando Santander (triatló), Andrea Barrachina (voleibol) i Luis Bausá (waterpolo).
El Govern Provincial suma el guardó #CSEscenarioDeportivo a aquesta gala que reconeix com a millor esportista a Laia Cañes

No obstant això, el Govern Provincial reconeix en aquesta gal·la través del guardó #CSEscenarioDeportivo a aquella institució o club que a través de l’organització d’esdeveniments esportius promociona la província tant a través nacional o internacional i que enguany recaurà en la Mediterranean Epic. Un impuls també a l’esport femení, que la Diputació realitzarà enguany amb el programa SupéraT de Patricia Campos.

Article anteriorL’Ajuntament de Vinaròs i Vinalab participen en la Fira Destaca 2018
Article següentDiputación invertirá más 600.000 euros para apoyar a las bandas y a los músicos a que difunden el patrimonio musical de la provincia