Inici VINARÒS L’Ajuntament de Vinaròs ha adquirit un nou cotxe per a la Policia...

L’Ajuntament de Vinaròs ha adquirit un nou cotxe per a la Policia Local

375

Es tracta d’un vehicle híbrid amb tots els equipaments necessaris per a realitzar les patrulles, incloent un desfibril·lador per atendre qualsevol emergència.

Aquest matí l’alcalde de Vinaròs, Enric Pla, i el cap de la Policia Local, Fèlix González, han presentat el nou cotxe del cos de seguretat. Es tracta d’un vehicle híbrid, de la marca Toyota, que s’ha adquirit a través dels romanents estalviats en els pressupostos de l’any passat, sent una inversió Finacerament Sostenible.

Pla ha destacat que “sobretot el nou cotxe híbrid suposa un gest de l’Ajuntament per a la reducció de les emissions a l’atmosfera, una iniciativa poc a poc s’anirà traslladant a la resta dels vehicles municipals per fer de Vinaròs una ciutat més sostenible”.

Pel que fa a les prestacions el cap de la Policia Local, Fèlix González, ha destacat que “el cotxe disposa d’un motor de benzina i al mateix temps d’un sistema elèctric, auto recarregable, que reduirà gairebé a zero el consum de combustible per la ciutat”. D’altra banda, detallava que també disposarà de tots els equipaments per atendre qualsevol emergència i d’un desfibril·lador per a les urgències mèdiques.

Amb la nova adquisició la flota de la Policia Local disposa de tres cotxes de patrulla i dos vehicles K, a més de les motocicletes i el dron per oferir la màxima cobertura possible a tot el municipi.

Article anteriorEscuela de Barbería desde Estados Unidos a Vinaròs
Article següentBenicarló i Vinaròs posen en marxa un laboratori social