Inici PREMSA VALENCIANA L’Ajuntament de Vinaròs distribueix mascaretes entre comerços i empreses

L’Ajuntament de Vinaròs distribueix mascaretes entre comerços i empreses

199

L’objectiu és garantir que els empleats que estan en contacte amb el públic o treballen en espais reduïts disposen de material de protecció per fer front al coronavirus

L’Ajuntament ha distribuït durant la jornada d’avui mascaretes entre els comerços de la ciutat que romanen oberts i les empreses que continuen amb la seua activitat. En total han repartit prop de 1.250 mascaretes perquè els treballadors disposen de material de protecció enfront la Covid-19.

L’alcalde Guillem Alsina ha destacat que “el repartiment del material s’ha realitzat entre els establiments i empreses, que tot i l’estat d’alarma, treballen per garantir els serveis bàsics a la ciutadania”. En aquest sentit, ha detallat que les mascaretes s’han distribuït entre aquelles empreses i establiments, que degut a la situació del mercat actual, no han pogut aconseguir el material.

Alsina ha volgut agrair la feina dels agents de la Policia Local per fer el repartiment de les mascaretes, així també com el gran esforç que estan realitzant els treballadors que continuen amb la seua activitat empresarial per garantir els serveis als veïns.

Aquesta mesura s’afegeix a la que es va posar en marxa dimarts i dimecres amb la distribució de mascaretes quirúrgiques entre els usuaris del transport públic, en concret al servei de bus urbà i interurbà, servei de taxis i a l’estació de Renfe. En aquest cas es va comptar amb la col·laboració de la Guàrdia Civil i la Creu Roja.

Repartiment de Mascaretes

Cal destacar que el material només es distribueix per als treballadors dels establiments i empreses que continuen amb la seua activitat per garantir la seguretat dels empleats.

Article anteriorDonació de 125 bates fetes per ciutadans a l’hospital de Vinaròs
Article següentEliminar plagues del jardí i terraça sense pesticides