Inici ALTRES NOTICIES Eliminar plagues del jardí i terraça sense pesticides

Eliminar plagues del jardí i terraça sense pesticides

183

El problema més gran que ens trobem al nostre jardí són les plagues. Si usem pesticides, poden ser tòxics per a nosaltres, provocant alguns problemes de salut. Per sort, poden eliminar-se les plagues usant alguns remeis casolans.

Per Vivirhogar.es / AMIC

L’all és un remei molt utilitzat. Serveix com a antibiòtic i com antiinflamatori, però també és un repel·lent d’insectes molt potent. Fes un esprai casolà liquant un cap d’all en aigua i ruixa’l sobre la planta.
L’oli vegetal s’ha usat des de fa moltes generacions contra cotxinilles i pugons. Mescla l’oli vegetal amb sabó líquid i llença’l sobre la planta. Evita les èpoques de molt de sol, perquè a altes temperatures podria ser nociu per a les teves plantes.
Les fulles de les ortigues barrejades amb aigua també repel·leixen als pugons i és un bon fertilitzant. Simplement deixa la mescla reposar mitja setmana.
A part d’aquests, també hi han altres remeis molt interessants: Les closques d’ou repel·leixen els caragols si es converteixen en pols i es ruixen en les plantes i el coriandre bullit, és capaç d’acabar amb els àcars.

Article anteriorL’Ajuntament de Vinaròs distribueix mascaretes entre comerços i empreses
Article següentEn memòria de les víctimes del Coronavirus: 3 minuts de silenci a Vinaròs