Inici VINARÒS L’Ajuntament de Vinaròs col·labora en l’organització del 13è concurs de dibuix Créixer...

L’Ajuntament de Vinaròs col·labora en l’organització del 13è concurs de dibuix Créixer en la Diversitat

487

Aquest dilluns els alumnes del col·legi d’Educació Especial del Baix Maestrat pujaran fins a l’ermita per participar en la 13a edició del concurs de Dibuix Créixer en la Diversitat. Es tracta d’una activitat molt important per als alumnes perquè puguen desenvolupar les seves capacitats i sobretot mostrar la seva visió personal de l’ermita.

El president de Cocemfe Maestrat, Ramón Meseguer, ha explicat que els alumnes primer gaudiran d’un bon esmorzar saludable, gentilesa de Carrefour, i després participaran en el certamen. D’altra banda, afegia que tots els dibuixos que realitzen s’exposaran al centre Carrefour per a que la ciutadania puga votar el que més els agrade per fer l’entrega de premis el 14 de juny a les millors obres.

El director del col·legi d’Educació Especial del Baix Maestrat, Richard Campos, agraïa l’esforç de Cocemfe Maestrat, Fundació Carrefour i Ajuntament per celebrar un any més el concurs. Segons destacava és una activitat molt esperada pels alumnes perquè suposa gaudir d’una jornada de convivència fora de l’escola.

Per la seva banda, el regidor de Medi Ambient, Jordi Moliner, ha indicat “que des de l’Ajuntament sempre col·laboraran amb aquest tipus d’iniciatives que tenen com a objectiu millorar la integració social de les persones amb discapacitat”. En aquest sentit, ha explicat que des de la regidoria també s’ha inclòs el col·legi d’Educació Especial del Baix Maestrat dintre dels cicles que s’organitzen, com les visites a la planta de tractament de residus de Cervera del Maestrat i les xerrades apicultura, així també com estudiar la possibilitat de fer un hort escolar en el centre educatiu.

Per acabar el responsable de Carrefour Vinaròs, Antonio Soler, agraïa la col·laboració de l’Ajuntament i comentava que des de la Fundació Carrefour sempre col·laboraran amb entitats com Cocemfe Maestrat per afavorir la integració social de les persones amb discapacitat.

Article anterior(Vinaròs) Presentació Dama del Casino i Reina de les Festes
Article següentLa quarta edició de l’Aquarun serà campionat autonòmic