Inici BENICARLÓ La quarta edició de l’Aquarun serà campionat autonòmic

La quarta edició de l’Aquarun serà campionat autonòmic

421

La quarta edició de l’Aquarun que coorganitzen la Regidoria d’Esports i el Club Triatló Basiliscus es disputarà en diferents categories que permetran la participació d’especialistes, aficionats, xiquets, i fins i tot famílies al complet. La cursa, que integra natació i carrera a peu, es disputarà el 9 de juny a la platja del Morrongo. Els participants podran optar entre participar individualment o en categoria relleus, en diferents distàncies que adapten l’esforç a qualsevol franja d’edat (des de les categories infantils fins als veterans) i estat de forma. La prova, a banda de mantindre la seua tradicional vessant popular, enguany serà campionat autonòmic tant en categoria masculina com femenina.

El regidor d’Esports, Carlos Flos, ha subratllat «el salt qualitatiu de la prova en aquesta edició és molt alt», i ha remarcat que «l’Aquarun serà la prova que decidirà els campions autonòmics de la modalitat». Tot i ser campionat autonòmic, Flos ha animat «a tots els aficionats a participar en una jornada esportiva popular i per a tota classe de públic, que és allò que ha donat força a la prova fins ara».

Els representats del Club Triatló Basiliscus, Julio Sánchez i Javier Traver, han explicat que «els atletes federats han de formalitzar les inscripcions a través del web de la Federació Valenciana de Triatló, mentre que els aficionats ho han de fer a través del web del club, totes dos amb data límit del 6 de juny». Els responsables del club han assenyalat tambéque «enguany hem fet un circuit que no inclou cap via pública, per tal d’interferir el menys possible en el trànsit» i han anunciat que «la prova ja compta amb 200 inscrits en la competició escolar i amb 50 per al campionat autonòmic».

Tota la informació sobre la prova, distàncies i categories, així com els formularis d’inscripció es troben awww.triatlobasiliscus.com i www.triatlocv.org.

Article anteriorL’Ajuntament de Vinaròs col·labora en l’organització del 13è concurs de dibuix Créixer en la Diversitat
Article següent7dies s’esgota als quioscs i amplia la seua hemeroteca digital