Inici VINARÒS L’Ajuntament de Vinaròs adequa l’ermita i el carril lúdic amb motiu de...

L’Ajuntament de Vinaròs adequa l’ermita i el carril lúdic amb motiu de la celebració de Sant Sebastià

98

La Brigada Municipal ha realitzat en els últims dies tasques d’arranjament per rebre a les milers de persones que demà pujaran fins al Puig de la Misericòrdia per celebrar el dia del patró

En les últimes jornades des de la Regidoria d’Obres i Serveis s’han intensificat les feines d’adequació de l’ermita i del santuari de la Misericòrdia, així com del carril lúdic, per a poder gaudir de la festivitat Sant Sebastià. En concret, els operaris de la Brigada Municipal han realitzat el desbrossament i neteja de les cunetes, a més de reparar els accessos dels camins i pintar de nou les línies de la carretera d’accés a l’ermita.

El regidor d’Obres i Serveis, Josué Brito, ha destacat que a “banda d’aquestes feines, també s’han reparat els escocells i s’han pintat els exteriors de l’ermita”. Així mateix, indicava que els operaris de la Brigada també seran els encarregats d’elaborar prop de 3.500 racions de paella que es repartiran entre les centenars de persones que es preveu que pugen a l’ermita per gaudir del dia de Sant Sebastià. Cal destacar que s’han venut anticipadament els tiquets per a 2.500 racions i s’han reservat per demà la resta, uns 500, que es posaran a la venda a partir de les 11:00h a la taula que habilitarà l’Ajuntament a la plaça de l’ermita.

Per acabar, Brito recordava a la ciutadania que “cal respectar l’entorn natural del Puig de la Misericòrdia i insistia que només està permés fer foc en els espais habilitats per l’Ajuntament”.