Inici VINARÒS L’Ajuntament de Vinaròs adequa el camí de Mas de Brau

L’Ajuntament de Vinaròs adequa el camí de Mas de Brau

113

Aquests treballs formen part de les actuacions previstes per part del Govern Municipal per reparar de forma progressiva els camins rurals del terme municipal

Aquesta setmana la Brigada Municipal ha posat en marxa obres de millora de la pavimentació del camí de Mas de Brau. Les feines consisteixen en compactar el terra per eliminar els clots i oferir una carretera més segura als conductors.

En aquest sentit l’alcaldessa, Maria Dolores Miralles, ha destacat que “des del Govern Municipal la millora dels camins rurals és una prioritat per oferir una major seguretat viària per a les desenes de persones que cada dia accedeixen tant a les seus finques com als seus habitatges”. Miralles afegia que dintre del pressupost s’han previst partides per actuar de forma progressiva en diferents camins rurals del terme municipal.

Per la seua banda, el regidor d’Obres i Serveis, Josué Brito, ha indicat que les obres d’adequació del camí de Mas de Brau s’allargaran fins dijous. Segons comentava “aquesta actuació permetrà oferir una millor accessibilitat a l’associació benèfica El Gòtic, així també com a les persones que utilitzen el camí per traslladar-se fins a Càlig”.