Inici VINARÒS Educació oferirà una nova edició de l’Escola de Pasqua

Educació oferirà una nova edició de l’Escola de Pasqua

99

Enguany les activitats giraran al voltant del conte d’Alícia en el país de les meravelles amb la finalitat que els més petits es puguen divertir, mentre s’ajuda a la conciliació familiar dels pares i mares

La regidora d’Educació, Mercedes García, ha presentat aquest matí a la Biblioteca Municipal una nova edició de l’Escola de Pasqua, que s’oferirà els dies 2, 3, 4, 5 i 8 d’abril al col·legi de la Misericòrdia, en horari de 8:45h a 13:30h. Les famílies que ho desitgen podran sol·licitar el servei d’Aula Matinera perquè els xiquets puguen començar a les 8:00h.

Enguany les activitats estaran relacionades amb el món d’Alícia en terra de meravelles que inclouran tallers, esports, jocs i moltes altres propostes amb la finalitat que els xiquets i xiquetes es puguen divertir, al mateix que també aprenen. La regidora García comentava que “l’Escola de Pasqua és un servei molt important al municipi perquè suposa una ajuda fonamental als pares i mares per a facilitar-los la conciliació de la vida laboral amb la familiar”.

Pel que fa a les inscripcions, es podran realitzar a partir de demà i fins al 20 de març a través de la pàgina www.escoletesvinaros.com. Un cop dintre només caldrà seguir tots els passos que s’indiquen per a realitzar la matrícula dels xiquets. El preu és de 12€ per a l’Escola de Pasqua i 8€ per a l’Aula Matinera i les inscripcions estan obertes per als alumnes d’infantil i primària nascuts del 2012 al 2020. En cas d’ajuda o de dubtes a l’hora de formalitzar la matrícula poden telefonar als números 964 83 04 40 o al 630 29 45 63.