Inici COMARQUES L´Ajuntament de Sant Rafael del Riu celebra demà l’última jornada per a...

L´Ajuntament de Sant Rafael del Riu celebra demà l’última jornada per a atraure ‘Talent Jove’ al poble

16

L´Ajuntament de Sant Rafael del Riu celebra demà l’última jornada per a atraure ‘Talent Jove’ al poble

 

  • Domingo Giner: “Oferirem noves oportunitats per a assentar al poble a persones i pimes de cara al futur”
  • Serà una jornada en línia després de realitzar dues trobades amb persones interessades a emprendre el seu negoci en el municipi

 

 L’Ajuntament de Sant Rafel del Riu celebrarà demà 3 de novembre l’última jornada per a atraure a persones emprenedores i joves empresaris al municipi del Maestrat. Es tracta d’una sessió en línia després d’haver realitzat ja dues trobades presencials amb persones joves interessades a realitzar o consolidar els seus negocis en el municipi del Maestrat.

‘Talent Jove’ és una iniciativa impulsada de la mà de la Generalitat Valenciana per a no sols consolidar la població existent al poble, sinó també per a oferir incentius a altres joves perquè plantegen els seus futurs professionals i personals en el municipi.

Domingo Giner, alcalde de San Rafael del Río, ha assegurat que “no podem quedar-nos de braços plegats i mirant com els nostres pobles perden població any rere any. Per això hem activat ‘Talent Jove’, que és un projecte encaminat a oferir noves oportunitats per a assentar al poble tant a persones com petites empreses de cara al futur. Oferirem una sèrie d’incentius gràcies al suport de la Generalitat amb l’objectiu que totes les persones joves del poble i també de fora puguen plantejar els seus plans professionals i personals de futur en Sant Rafael”.

Des de l’Ajuntament s’han celebrat ja dues sessions per a informar d’estes accions formatives en les quals han participat de manera presencial més d’una desena d’emprenedores i emprenedors, que han celebrat els dies dijous 26 i dimarts 31 d’octubre, per la qual cosa la de demà divendres 3 de novembre serà l’última programada. Mentre que les dues primeres sessions han tingut caràcter presencial, esta tercera sessió serà en línia d’11.30 a 13.30 hores.