Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT L’Ajuntament de Sant Jordi es reuneix amb els veïns per millorar la...

L’Ajuntament de Sant Jordi es reuneix amb els veïns per millorar la qualitat de vida

220

L’Ajuntament de Sant Jordi intensifica la comunicació activa veïnal en el seu compromís amb millorar la qualitat de vida

 

  • L’alcalde ha participat el 23 d’agost en una reunió oberta amb l´Associació de Veïns Panoràmica de Sant Jordi
  • Sánchez: “Respondre a les seues inquietuds i escoltar els veïns diàriament és part del nostre treball i compromís amb el nostre poble”

 

 L’Ajuntament de Sant Jordi intensifica la seua escolta activa amb els veïns i veïnes del municipi en el seu compromís per millorar la qualitat de vida de tots els ciutadans de Sant Jordi. L’alcalde, Iván Sánchez Cifre, ha participat aquest matí en una reunió oberta amb l’Associació de Veïns Panoràmica a Sant Jordi, a la qual han assistit entorn de 50 persones.
La trobada, que ha complit amb totes les normes de seguretat i prevenció anti Covid-19, ha servit perquè tots els participants pogueren expressar a l’alcalde les seues preguntes i inquietuds relacionades amb la millora de l’entorn en el qual viuen. Uns suggeriments i qüestions que Sánchez Cifre ha escoltat i respost en una trobada afable.

“Respondre a les preguntes i escoltar diàriament el que ens han de dir els veïns de Sant Jordi és part del nostre treball i compromís amb millorar cada dia el nostre poble. Sempre estem oberts a escoltar el bo i el no tan bo per a continuar millorant”, ha indicat l’alcalde. “Volem sumar les idees de tots els veïns i veïnes del nostre poble per a junts continuar construint el millor lloc en el qual viure i gaudir amb els nostres sers estimats. I en aqueix treball, trobades com el que hui hem compartit amb l’Associació de Veïns Panoràmica són molt fructífers, i així continuarem”.
En la reunió hi ha hagut oportunitat de parlar dels serveis que manté el municipi durant tot l’any, així com de les instal·lacions i equipaments de Sant Jordi. També ha sorgit la preocupació compartida amb l’Ajuntament pel mal estat de la carretera que dóna accés a la Urbanització Panoràmica Golf, una de les reivindicacions més reiterades pel consistori a les administracions supramunicipals.