Inici BENICARLÓ Benicarló: Jornada de Portes Obertes als Serveis d’Emergència

Benicarló: Jornada de Portes Obertes als Serveis d’Emergència

147

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha visita avui en la Jornada de Portes Obertes als Serveis d’Emergència que se celebra al Pavelló Poliesportiu organitzada per la Policia Local de Benicarló i que compta amb la participació de Creu Roja Benicarló i Protecció Civil. Els Bombers, finalment, no s’han pogut afegir a la jornada per estar presents en les tasques de rescat a les víctimes de l’enderrocament d’un bloc d’apartaments a Peníscola.

Des de primera hora del matí, Policia Local, Creu Roja i Protecció Civil han estat mostrant els treballs que desenvolupen diàriament i han fet diverses exhibicions de rescat de persones accidentades, de vol de drons i amb les unitats canines de les policies locals de Benicarló, Vinaròs i Tortosa.

La jornada ha servit també per a fer entrega, per part de la Regidoria de Turisme, de material específic de salvament per a la policia de platges.

Durant tot el matí, s’ha tingut un record especial a tots els serveis d’emergències que, des d’ahir per la nit, estan treballant a Peníscola en les tasques de rescat de les víctimes de l’enderrocament.