Inici COMARQUES ALT MAESTRAT L’Ajuntament de la Jana destinarà els diners de festes i fira a...

L’Ajuntament de la Jana destinarà els diners de festes i fira a infraestructures infantils i esportives

385

L’Ajuntament de la Jana destinarà els diners de festes i fira a infraestructures infantils i esportives

Foto: ajuntament la Jana

La intenció de l’Ajuntament es construir una pista de pàdel, un nou parc infantil, un espai d’aparells per a millorar la psicomotricitat de persones majors i un espai de cal·listènia per a fer exercicis físics.

En l’últim ple de l’Ajuntament que es va celebrar fa uns dies, es va aprovar una modificació pressupostària amb els vots en contra del PP, per augmentar la partida d’infraestructures i així poder realitzar un conjunt d’obres que beneficiaran a totes les franges d’edat.

“La idea que hem tingut l’equip de govern era aprofitar els diners que no s’han gastat per les limitacions del Covid19 en les festes majors, ni altres festes de l’any i les que no es podran gastar en fira  i repartir-los en una sèrie d’actuacions per a totes les edats. Un parc infantil per als més xicotets, un espai de cal·listènia per als més joves, un espai per a fer exercicis les persones majors i una pista de pàdel per a totes les edats”, ha explicat l’alcalde de la Jana, Domingo Tolós.

El parc infantil que actualment hi ha a la pista d’estiu es canviaria per un de nou a l’igual que el pis protector que hi ha al terra i la resta d’infraestructures anirien ubicades en l’entorn del poliesportiu municipal.

“A hores d’ara només ens queda l’autorització de la Diputació de València, propietària dels terrenys del poliesportiu, una vegada tinguem la seua autorització començarem ràpidament amb les obres que ens agradaria que estigueren acabades abans de finalitzar l’any”, ha conclòs Domingo Tolós.

Article anterior22 empreses participen en la nova edició del Pla de Reestructuració Empresarial
Article següentÉxito de participación en las Visitas Marineras a la ciudadela de Peñíscola