Inici BENICARLÓ 22 empreses participen en la nova edició del Pla de Reestructuració Empresarial

22 empreses participen en la nova edició del Pla de Reestructuració Empresarial

218

22 empreses participen en la nova edició del Pla de Reestructuració Empresarial

Dilluns 27 va començar a Benicarló una nova edició del Pla de Reestructuració Empresarial, que té com a objectiu millorar la rendibilitat de les pimes i microempreses de la comarca. El curs, gratuït i impartit per la Cambra de Comerç, s’allargarà durant set setmanes.

L’Espai Empresarial Actiben de Benicarló acollirà durant les properes setmanes una nova edició del Pla de Reestructuració Empresarial, una activitat gratuïta destinada a responsables d’àrea i gerents de pimes i microempreses que volen millorar la rendibilitat del negoci o avaluar altres alternatives d’expansió.

En aquesta edició participaran 22 empreses de la comarca, principalment de Benicarló, Vinaròs i Peníscola.

Es tracta d’una iniciativa de la Cambra de Comerç de Castelló, cofinançada per la Conselleria d’Economia Sostenible i els Fons Feder, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Benicarló i que s’emmarca en les accions d’Actiben, el programa d’estímul de l’activitat empresarial i l’emprenedoria que coordina la Regidoria de Promoció Econòmica.

El Pla s’allargarà durant set setmanes, fins al 12 de novembre, en les quals es combinaran sessions grupals setmanals amb sessions d’acompanyament i tutories personalitzades, organitzades en funció de la disponibilitat de cadascun dels participants.

Paral·lelament a les sessions teòriques, es desenvoluparà un pla d’empresa, amb un pla de viabilitat i un pla estratègic inclosos.

Article anteriorL’Ajuntament de Vinaròs neteja barrancs i rieres per a prevenir inundacions
Article següentL’Ajuntament de la Jana destinarà els diners de festes i fira a infraestructures infantils i esportives