Inici BENICARLÓ L’Ajuntament de Benicarló treu a licitació el servei d’abalisament de les platges...

L’Ajuntament de Benicarló treu a licitació el servei d’abalisament de les platges de Benicarló

121

L’objectiu del servei és senyalitzar les diferents zones de platges i millorar la seguretat dels usuaris. La nova licitació incorpora un nou canal nàutic per a embarcacions d’oci sense motor

L’Ajuntament de Benicarló ha publicat a la Plataforma de Contractació del Sector Públic la licitació de l’abalisament de les platges del terme municipal de Benicarló, que comprenen les platges de la Mar Xica, el Morrongo, el Gurugú i la Caracola.

El contracte inclou la cessió de material, instal·lació, manteniment i recollida del material de senyalització de les platges amb l’objectiu d’ordenar i compatibilitzar els diferents usos lúdics de les platges amb les zones reservades per la seguretat dels banyistes.

«La gran afluència de banyistes en les platges i la proliferació de les activitats nàutiques —ha explicat la regidora de Turisme, Inma Calvet— fan necessària aquesta actuació per tal de garantir el bon ús de les platges». «Amb un bon sistema d’abalisament —ha afegit la regidora— no només protegim la seguretat dels banyistes sinó que també contribuïm a la prevenció d’accidents i a l’organització de l’espai de manera més eficient».

El servei, que ja es va licitar fa dos anys, incorpora en aquesta nova licitació un canal nàutic per a embarcacions d’oci sense motor que s’ubicarà al límit de la platja de la Caracola amb la platja de Peníscola. Fins ara, les platges de Benicarló comptaven amb tres canals nàutics de socorrisme i un canal de natació des de la platja del Morrongo fins a la Caracola.

L’import de la licitació és de 43.767,58 euros per una durada de dos anys i el termini de presentació d’ofertes finalitza l’1 d’abril a les 23.59 hores.