Inici VINARÒS L’ADL realitza el programa Comença a Exportar

L’ADL realitza el programa Comença a Exportar

407

La Regidoria d’Hisenda, Indústria i Ocupació de l’Ajuntament de Vinaròs, mitjançant l’Agència de Desenvolupament Local, realitzarà a Vinaròs el programa COMENÇA A EXPORTAR.

“Adoptar la internacionalització com a estratègia, farà que el nostre teixit empresarial siga més fort front a les caigudes del mercat intern i millora de la seua competitivitat. La internacionalització és una opció estratègica per a qualsevol empresa, que permet cercar oportunitats en mercats amb major potencial de creixement, aprofitar economies d’escala i desenvolupar la marca de l’empresa i la de cadascun dels seus productes o serveis en els països en els quals s’implanta” ha destacat María Cano.

Este programa es realitza per IVACE Internacional i les Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana, en col·laboració amb ICEX, i té com a objectiu donar a conéixer els recursos, finançament i ajudes lligades a la internacionalització de productes o serveis, així com donar resposta a les necessitats empresarials per a començar el procés d’expansió d’un negoci en l’àmbit internacional.

El programa Comença a exportar és gratuït i està conformat per tres blocs formatius i d’assessorament personalitzat, per a donar resposta a les empreses i professionals que pretenguen sortir a mercats exteriors i començar a exportar, pymes amb clients a l’estranger però sense estratègia internacional definida, així com responsables d’exportació.

PROGRAMA COMENÇA A EXPORTAR Dies: 22, 27 i 29 de novembre Horari: de 9 a 13 h Lloc: Vinalab Més Informació: Agència de Desenvolupament Local, C. Sant Ramon. Tel. 964407700 (ext. 0192) A/e: adl@vinaros.es L’ADL realitza el programa Comença a Exportar

Article anteriorIES Ramón Cid celebra el “Dia de les llengües”
Article següentL’ajuntament de Càlig organitza una xerrada al voltant del reciclatge orgánic