Inici BENICARLÓ La Xarxa Jove presenta una agenda que recopila les activitats d’ajuntaments i...

La Xarxa Jove presenta una agenda que recopila les activitats d’ajuntaments i entitats

321

Activa’t Jove és l’agenda que recull les activitats de diferents ajuntaments i entitats juvenils. L’agenda del mes de març la conforma un curs, un concert, una fira i activitats esportives i festives.

La regidora de Joventut, Susana Pérez, juntament amb els seus homòlegs de Santa Magdalena i Torreblanca i el coordinador de la Xarxa Jove, van participar la setmana passada en una reunió a Santa Magdalena per tal d’abordar diferents temes relatius a la joventut.

En concret, es va presentar Activa’t Jove, una agenda que recopila les activitats juvenils tant d’ajuntaments com d’entitats de les diferents ciutats que s’inclouen en l’Àrea 4 de la Xarxa Jove, de la qual formen part els ajuntaments de Benicarló, Vinaròs, Peníscola, Alcalà de Xivert, Torreblanca i Santa Magdalena. A més, també es va tractar la possible creació d’una trobada comarcal de joves, denominada «Comarcalada».

Dins de les activitats que conformen l’agenda d’Activa’t Jove del mes de març, destaca el «Curs de nous aprenentatges en la recerca de feina activa»; les activitats festives, que inclouen un concert a Falles, una ruta fallera i el carnaval a Xert; el II Freeride, també a Xert, i la XVII Fira de Sant Josep a Rossell.

La reunió també va servir per informar de la línia de subvencions que té previst publicar l’IVAJ, i de la qual es poden beneficiar tots els ajuntaments del territori valencià en favor de les polítiques de joventut a nivell municipal.

La regidora de Joventut ha assenyalat que «continuarem treballant de manera conjunta amb altres municipis per tal de compartir recursos i experiències, i així avançar junts treballant per unes polítiques de joventut reals».

Article anteriorSegún Consellería, el Hospital Comarcal solucionará el área de Ginecología
Article següentCàlig ja és Municipi Turístic de la Comunitat Valenciana