Inici VINARÒS La UPCCA presenta els programes de Prevenció de Drogodependències i altres trastorns...

La UPCCA presenta els programes de Prevenció de Drogodependències i altres trastorns addictius

337

La Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives va convocar a tots els centres educatius de la localitat per a presentar-los els programes de prevenció oferits per Conselleria de Sanitat per al curs 2018-19. La reunió realitzada el 20 de setembre en el Saló de Plens de l’Ajuntament de Vinaròs va servir per a concretar les activitats de prevenció que volen implantar en els seus respectius centres educatius.

Per a Primària els programes escollits van ser “Prevenir per a viure” i “Brúixola”, que tenen com a objectiu retardar l’edat d’inici al consum, afavorir l’adquisició d’hàbits bàsics de salut i reduir el consum de drogues, mitjançant la realització d’activitats especifiques, tallers i utilitzant recursos com el cinema i els contacontes.

En Secundària els programes escollits han sigut “Preven-tic”que pretén avaluar el coneixement i l’actitud cap a les drogues, provocar una reflexió entorn al consum i les seues conseqüències, per a desenvolupar actituds i conductes saludables entre els joves. I també el programa “Prevtec 3.1”, que té com a objectiu informar sobre les addiccions tecnològiques (mòbil, internet i videojocs), sensibilitzar sobre les conseqüències negatives de l’addicció i entrenar les habilitats necessàries per a prevenir els problemes addictius en les noves tecnologies

Article anteriorBenicarló acullirá l’homenatge a les Falleres Majors de la Comunitat Valenciana
Article següentPeñíscola empieza las mejoras del alumbrado público