Inici BENICARLÓ La Residència El Collet a Benicarló fomenta el contacte dels usuaris amb...

La Residència El Collet a Benicarló fomenta el contacte dels usuaris amb els seus familiars

318

S’han habilitat diversos telèfons per a mantindre la comunicació i es fomenten les activitats a l’aire lliure. El centre ha readaptat les rutines en funció dels protocols que dicten les autoritats sanitàries.

Els usuaris de la Residència El Collet adapten les seues rutines a l’excepcionalitat del moment actual. Totes les activitats diàries del centre s’han reorientat per tal de complir els protocols que marquen les autoritats sanitàries, però a pesar d’això els serveis es continuen prestant amb normalitat.

Una de les prioritats del centre ha estat que els residents mantinguen el contacte amb els seus familiars. Per això s’han habilitat diversos telèfons mòbils que permeten als usuaris comunicar-se amb les famílies, ja que les visites al centre estan prohibides des del passat 13 de març.

La direcció del centre també està adaptant la programació diària amb el focus posat en incrementar les activitats a l’aire lliure, sempre que el temps ho permet, atés que el centre compta amb àmplies zones enjardinades.

Article anteriorLes obres de millora del CEIP Marqués de Benicarló ja están finalitzades
Article següentVinaròs ciutat implicada en contra de la violència de gènere i l’explotació sexual