Inici VINARÒS La Residència de la 3ª Edat de Vinaròs avança a bon ritme

La Residència de la 3ª Edat de Vinaròs avança a bon ritme

318

Les feines que es desenvolupen a sobre del Centre de Dia amb l’objectiu d’oferir 145 places públiques, a més de suposar la futura creació de 75 llocs de treball per atendre als residents

Vinaròs avança cap a la residència de la Tercera Edat amb les obres que està desenvolupant l’empresa Gimecons. Recordem que la gestora del Centre de Dia, L’Onada, va adjudicar el projecte el passat mes de desembre i des de llavors les màquines no han deixat de treballar perquè la residència puga ser una realitat el més prompte possible. Les obres suposaran crear dues plantes amb 5.400 metres quadrats, amb capacitat per a 145 places públiques, distribuïdes entre 54 habitacions doble i 37 simples. D’altra banda, també tindrà zones compartides, dos terrasses, gimnàs i molts més serveis per tal de garantir una estada de qualitat als usuaris. 

L’alcalde Guillem Alsina, acompanyat per la regidora de Política Social, Berta Domènech, el regidor d’Urbanisme, José Chaler i el coordinador dels Serveis Socials, Antonio Valanzuela, han visitat les obres per veure de primera mà com s’estan desenvolupant. Segons ha explicat l’empresa Gimecons les feines avancen a bon ritme i es preveu que l’estructura de la residència estiga enllestida dintre dels terminis establerts, llavors es donarà inici a la segona fase que serà la instal·lació dels equipaments i serveis bàsics.

Alsina ha destacat que “la residència no només serà un important avenç en la qualitat assistencial al municipi, sinó que també es beneficiarà tota la comarca amb les 145 places públiques que s’oferiran i la creació dels 75 llocs de treball previstos per poder atendre als futurs usuaris”.

Per la seua banda, la regidora Domènech ha comentat que “la residència suposarà un avanç molt important en qualitat assistencial per a les persones majors de Vinaròs i la comarca, que podran ser ateses durant les 24 hores, ajudant al mateix temps a millorar també la qualitat de vida dels familiars”.

Article anteriorBenicarló construirá un nou col·legi
Article següentEl Mercat de Benicarló cambia la seua imatge corporativa