Inici VINARÒS La Policia Local de Vinaròs prepara el dispositiu especial de Nadal

La Policia Local de Vinaròs prepara el dispositiu especial de Nadal

187

Els agents vetllaran per la seguretat ciutadania i realitzaran diversos controls per a fomentar unes festes sense l’abús del consum l’alcohol

La Policia Local de Vinaròs ha preparat per aquest Nadal un dispositiu especial per garantir la seguretat dels veïns durant aquests dies de festa i germanor. En concret, durant dates tan senyalades com la Vespra de Nadal, Fi d’Any o la Nit de Reis s’incorporarà una patrulla més per a les tasques de vigilància, a més d’augmentar les hores de cobertura, coincidint amb l’ampliació dels horaris d’obertura dels pubs i discoteques. D’altra banda, també es realitzaran controls d’alcoholèmia i drogues en diferents punts de la població.

El cap de la Policia Local, Juanma Domènech, assenyalava que també hi haurà una patrulla específica a la zona comercial els divendres i dissabtes, coincidint amb l’augment de veïns i visitants que s’apropen fins als establiments per fer les compres nadalenques. Pel que fa a la Cavalcada de Reis, Domènech detallava que es desplegarà un dispositiu especial, coordinant amb la Guàrdia Civil, per garantir la bona marxa de la rua.

El regidor de Governació, Fernando Juan, ha agraït la feina dels agents de policia que “durant aquests dies intensificaran la seu treball per garantir que tota la ciutadania puga passar unes bones festes”. En aquest sentit, ha aprofitat per recordar que es pot gaudir de la festa amb un consum responsable d’alcohol i sobretot amb civisme i respecte.

Article anteriorBenicarló reutilitza la gespa artificial del camp de futbol
Article següentXerrada sobre la restauració de la capella de S. Victòria