Inici BENICARLÓ Benicarló reutilitza la gespa artificial del camp de futbol

Benicarló reutilitza la gespa artificial del camp de futbol

280

Els 1.895 metres quadrats de gespa artificial que el passat estiu es van retirar del Camp de Futbol Municipal Àngel Pitxi Alonso s’han reutilitzat i s’han col·locat als jardins del passeig de Febrer Soriano, en el tram que va des de l’antiga N340 fins a l’estació, així com els parterres dels dos ovals.

La Regidoria de Medi Ambient ha coordinat els treballs de trasllat i reubicació de la gespa, que han consistit a col·locar una malla antiherba baix de la gespa, emplenar amb graves per anivellar el sòl i compactar el terreny.

Amb aquesta iniciativa es pretén aprofitar el material en bon estat i allargar així la vida útil de la gespa. «Hem apostat per una iniciativa sostenible que incideix en la reutilització i el reciclatge dels materials que encara es troben en bones condicions», assegura la regidora de Medi Ambient, Filo Agut. «Al mateix temps —afegeix la regidora—, millorem la imatge dels nostres espais públics, traent el màxim profit als recursos i contribuint al desenvolupament sostenible del municipi».

Article anteriorActivitats de Nadal a Càlig
Article següentLa Policia Local de Vinaròs prepara el dispositiu especial de Nadal