Inici BENICARLÓ La Nit en Vetla a Benicarló es renova per a captar més...

La Nit en Vetla a Benicarló es renova per a captar més participació

612

El proper 12 de juliol tindrà lloc la setena edició de la Nit en Vetla, amb espectacles d’acrobàcies, música, dansa i circ de primer nivell que ompliran els carrers de la ciutat. Més de 100 comerços i cafeteries complementaran una oferta cultural excepcional.

La setena edició de la Nit en Vetla arriba a Benicarló el proper divendres 12 de juliol, amb un seguit d’espectacles que enguany s’han programat d’una manera nova per tal d’arribar a més públic i a més carrers. La Regidoria de Cultura ha preparat actuacions acrobàtiques, musicals, de dansa i circ, que des de les 19.00 de la vesprada fins a la quasi les 2.00 de la matinada faran gaudir el públic, en una de les nits estivals més destacades del calendari de la ciutat.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha presentat aquest matí la programació de la setena edició de la Nit en Vetla, «un projecte cultural que ja s’ha consolidat i que situa Benicarló en el centre de la cultura i de les activitats teatrals de la comarca», ha recalcat Miralles. A més, com ha reconegut, «la Nit en Vetla busca promoure l’oferta cultural i turística, però també dinamitzar l’activitat comercial de la ciutat».

Respecte de la programació, s’ha apostat per set companyies de reconegut prestigi, amb un bagatge tant nacional com internacional, que faran les delícies del públic a través d’actuacions acrobàtiques, musicals, de dansa i circ. Tot i que són set espectacles, les representacions en seran onze per tal d’arribar a més públic i a més carrers.

A banda, el Mucbe, l’Edifici Gòtic i la Casa Santa Càndida ampliaran els seus horaris amb motiu d’aquesta jornada especial. La nit la complementaran els comerços i cafeteries de la ciutat, que participen de forma massiva d’aquesta cita sortint al carrer i mostrant les millors ofertes.

Javier Roda & La Pepa, com cada any, participaran en la Nit en Vetla immortalitzant moments únics. Enguany, més reivindicatius que mai amb la proposta «Un mar de plàstic».