Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT Càlig rebrà 24.000 euros per a reformar l’ambulatori

Càlig rebrà 24.000 euros per a reformar l’ambulatori

406

La subvenció anirà destinada a obres de millora de la infraestructura, com ara la impermeabilització de la coberta o l’adequació dels serveis.

L’Ajuntament de Càlig ha rebut esta setmana la confirmació de la concessió d’una ajuda econòmica per a dur a terme diverses obres de millora del centre de salut de la població. La subvenció consta de 23.854,53 euros, i tal i com s’apunta a la resolució del 21 de juny de 2019 de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, anirà destinada a la “intervenció arquitectònica en locals destinats a la prestació sanitària”.

Així, Càlig invertirà l’import íntegre de l’ajuda adjudicada a treballs dirigits a millorar i modernitzar la infraestructura del centre de salut, com ara l’adequació dels serveis de la consulta mèdica, el canvi de finestres del centre ambulatori, la impermeabilització de les cobertes o la dotació d’aïllament al pati de llums de l’edificació.

L’import total de les subvencions concedides és de quasi dos milions vuit-cents mil euros. Càlig rebrà la subvenció de manera íntegra durant la present anualitat, per la qual cosa, s’espera dur a terme les obres de millora en el menor temps possible. Cal recordar que l’any passat, el consistori calijó ja va dur a terme, amb fons propis, algunes obres en el centre de salut, consistents en el canvi de les portes i la climatització del local.