Inici PEÑÍSCOLA La Guàrdia Civil ha detingut a un home com a presumpte autor...

La Guàrdia Civil ha detingut a un home com a presumpte autor d’un delicte de robatori.

62

Guàrdia Civil de Benicarló va rebre la nit del 4 de novembre un avís a través de la Central Operativa de Serveis (COS) de la Comandància de la Guàrdia Civil de Castelló on comunicaven que havia saltat l’alarma de robatori en un habitatge unifamiliar d’una urbanització de la població de Peníscola, i que el titular de la mateixa que es trobava absent, a través d’una aplicació del seu telèfon mòbil estava monitorant a una persona en el seu interior.

Immediatament una patrulla de la Guàrdia Civil es van desplaçar al lloc, observant com un home amb el cap tapat, sortia de l’habitatge per la part alta corrent entre les teulades d’altres domicilis, fins que va aconseguir fugir camp a través. Els agents ho segueixen ràpidament a peu donant-li l’alt en nombroses vegades, fent cas omís a les indicacions, fins que finalment és interceptat, portant joies i altres efectes procedents del robatori. Per tot això es va procedir a la seva detenció per un suposat delicte de robatori.

Les joies i efectes recuperats han estat lliurades al seu legítim propietari. Aquesta persona havia accedit a l’habitatge mitjançant escalament a través de la xemeneia accedint al seu interior després de forçar la porta de la terrassa de la planta superior. El detingut juntament amb les diligències instruïdes han estat lliurades en el Jutjat de Guàrdia de Vinaròs, qui va ordenar el seu ingrés a la presó. L’actuació ha estat realitzada per efectius del Lloc Principal de la Guàrdia Civil de Benicarló.

Article anteriorLa 16a edició del concurs literari AMIC-Ficcions supera els 1.400 inscrits
Article següentEl taller d’ocupació ‘Dinamitza’t’ organitza un taller d’art per a alumnes d’Infantil i Primària