Inici VINARÒS La Fura dels Baus clausura el II Festival Vinaròs Arts Escèniques en...

La Fura dels Baus clausura el II Festival Vinaròs Arts Escèniques en una nit màgica i avantguardista

251

La Fura dels Baus clausura el II Festival Vinaròs Arts Escèniques en una nit màgica i avantguardista

 

El cant de la dona líquida aconsegueix sorprendre als espectadors amb una posada en escena original i una extraordinària interpretació dels actors

 

El II Festival de Vinaròs Arts Escèniques va abaixar divendres a la nit el teló amb La Fura dels Baus i l’obra El Cant de la dona líquida, que s’estrenava a Espanya de forma exclusiva al Vinaròs Arena. Centenars de persones van omplir tot l’aforament permès de la plaça de bous per gaudir d’una obra única i sorprenent, amb una posada en escena original i una excel·lent interpretació dels artistes, que van encisar els espectadors.

Cal destacar que l’obra va comptar amb la participació de la batucada ESMUVI i dels alumnes de l’Aula Municipal de Teatre, que dies abans van assajar l’obra amb els actors.

La regidora de Cultura i Patrimoni, Anna Fibla, ha fet un balanç molt positiu del II Festival Vinaròs Arts Escèniques amb una excel·lent resposta per part del públic. Segons afegia al llarg del cicle teatral “milers de persones han gaudit d’obres de gran qualitat interpretativa, que durant el mes de juliol, han convertit Vinaròs en el referent cultural de la comarca”. Per acabar, la regidora Fibla agraïa al públic vinarossenc la seua excel·lent resposta que ha fet possible celebrar un any més el Festival Vinaròs Arts Escèniques.

Article anteriorVinaròs: l’arena ja està escampada
Article següentVinaròs: Fanals solars al carrer de la Donzella