Inici VINARÒS Intens Festival d’Arts d’Escèniques a Vinaròs

Intens Festival d’Arts d’Escèniques a Vinaròs

438

Tres actes en dies consecutius van marcar la setmana passada al Vinaròs Arena durant el Festival d’Arts Escèniques, organitzat per la Regidoria de Cultura.

Dijous 17 de setembre, arrencava amb ‘Tirant lo Blanc’, obra de teatre de l’Institut Valencià de Cultura, amb fortes interpretacions físiques de la ‘Compañía Nacional de Teatro Clásico‘.
Es tracta d’una revisió del text clàssic de Joanot Martorell.

Divendres 18 de setembre era el torn de la projecció de ‘La Innocència’ de Lucia Alemany, però es va veure truncada per un breu període de pluja que va banyar cables i cadires, pel que es va decidir per part de la regidoria de traslladar l’esdeveniment al diumenge. Això també va ser possible gràcies a la col·laboració de la directora traiguerina, Lucia Alemany que va assistir amb actrius, i que es va guanyar l’aplaudiment del públic en demanar disculpes per la cancel·lació i comprometre’s a tornar a vindre de nou.

Dissabte 19 de setembre acabaven les actuacions d’aquesta setmana amb ‘Elektra’ l’obra grega de Sòfocles basada en el mite del mateix nom, magistralment interpretada per la companyia sevillana Atalaya Producciones i recreada per Florián Recio, amb la direcció de Ricardo Iniesta. Actuacions potents amb efectes de so i llum que no van deixar indiferent al nombrós públic assistent.

Cal destacar les mesures de prevenció i seguretat aplicades, com detecció de febra amb pistoles de infraroigos, cadires separades, gel desinfectant a l’entrada, etc.

Dissabte es clausura amb “El Romancero Gitano” de Núria Espert. No us perdeu l’edició impresa de 7dies actualitat de Vinaròs, amb reportatge especial ampliat i més imatges.

Article anterior7dies visita Benassal (part 2)
Article següentFi de l’estiu a les Cases: platja de la Marjal