Inici PREMSA VALENCIANA La FECCOOPV denuncia acomiadaments i retards en pagaments a l’associació CREIXEM de...

La FECCOOPV denuncia acomiadaments i retards en pagaments a l’associació CREIXEM de Vinaròs

433

La FECCOOPV denuncia l’acomiadament de quatre treballadores i els impagaments de nòmines de les treballadores de l’Associació CREIXEM de Vinaròs

 

Des de l’inici de l’estat d’alarma, els centres d’atenció social i socioeducativa diürns han tancat les seues portes, oferint els seus serveis mitjançant el teletreball. És el cas de les treballadores del Centre d’Atenció Primerenca CREIXEM de Vinaròs, que atenen a xiquets i xiquetes amb diversitat funcional o risc de tindre retards en el desenvolupament. Aquest centre ofereix rehabilitació en el servei d’atenció primerenca (de 0 a 6 anys) i de desenvolupament infantil (de 6 a 16 anys).

Des de fa mesos, les treballadores s’organitzen sindicalment per reclamar a l’empresa l’aplicació del Conveni Autonòmic de centres i serveis d’atenció a les persones amb discapacitat de la Comunitat Valenciana, que és el Conveni d’aplicació per a aquest tipus de servei i mitjançant el qual, l’entitat rep una quantia econòmica molt important per estar dins del concert social amb la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

Des de la Federació d’Ensenyament de CCOOPV denunciem l’acomiadament de quatre de les companyes a l’inici de l’estat d’alarma pel Covid-19 i retards en els pagaments de les nòmines de la resta de companyes, que no han cobrat el mes de març i de gener i febrer ho han fet de forma incompleta. A més, la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives reclama a l’entitat prop de 52.000 € no justificats de l’any passat, que són part del sou impagat del 2019 a les treballadores que l’entitat ni torna a la Conselleria ni paga a les treballadores, sense justificar ni atendre a les peticions de la representació sindical de CCOOPV.

Article anteriorEl Mercat del Dimecres de fruita i verdura tornarà a partir del 6 de maig
Article següentContinuen les actuacions de millora en diversos camins del terme de Càlig