Inici COMARQUES La Diputació de Castelló destina 1,8 milions d’euros a la millora de...

La Diputació de Castelló destina 1,8 milions d’euros a la millora de tres carreteres durant l’últim trimestre de l’any

215

“L’existència de bones connexions és fonamental per a mantindre viu l’interior de la nostra província i fer front a la despoblació”. Així s’ha expressat la presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, després de la reunió mantinguda amb el vicepresident de l’àrea d’Infraestructures, Héctor Folgado, amb l’objectiu posat a analitzar les millores en carreteres a realitzar durant l’últim trimestre de l’any.

El vicepresident ha comentat a la màxima representant de la institució provincial que dins del contracte anual de gestió integral, manteniment, conservació i modernització de la xarxa de carreteres de la Diputació de Castelló, es destinaran 1,8 milions d’euros per a actuar en la millora de tres carreteres de l’interior de la província. “Actuar en la millora de carreteres de l’interior de la nostra província és sinònim de millora de la seguretat viària i en l’increment de l’activitat econòmica”, ha indicat la màxima representant de la institució provincial, qui ha afegit que “les inversions i la millora de les carreteres per a vertebrar la província és determinant per a poder generar noves oportunitats de futur i sumar valor a la província de Castelló”.

Així, l’actuació prevista a iniciar el pròxim octubre contempla treballs en la CV-100 Rossell/Sant Rafael; CV-105 Pobla de Benifassà i CV-169 Benafigos. En cadascun d’aquests vials s’actuarà en uns 800 i 1000 metres de longitud. El vicepresident Héctor Folgado visitarà en els pròxims dies totes les zones objecte d’actuació i anirà supervisant els treballs que s’escometran durant l’últim trimestre de l’any. “La millora de les carreteres de la nostra província és una de les reivindicacions més demandades pels nostres alcaldes i veïns i des de l’administració provincial els donarem resposta perquè l’ampliació de les actuacions és una de les prioritats d’aquest govern provincial”, ha comentat Héctor Folgado, qui ha incidit en què “aquestes millores s’uneixen a les ja iniciades en els últims mesos, com pot ser les que concerneixen a la CV-154 en el tram entre La Serratella, Les Coves de Vinromà i Albocàsser; totes elles obres primordials perquè es tracta de vies d’accés a poblacions que, a més, estan a l’interior i mereixen si cap encara major atenció per part de la Diputació”.