Inici BENICARLÓ Comença el programa de digitalització del comerç Benicarló Impulsa

Comença el programa de digitalització del comerç Benicarló Impulsa

43

Aquesta setmana ha començat el programa d’innovació comercial ‘Benicarló impulsa el teu comerç’, per a facilitar la incorporació de les noves tecnologies i millorar la productivitat i la competitivitat dels comerços de Benicarló.

La iniciativa de la Regidoria de Promoció Econòmica ha tingut una gran acollida entre el sector comercial de Benicarló, ja que els establiments han completat les 15 places disponibles.

L’objectiu és actualitzar tecnològicament el teixit empresarial de Benicarló i proveir els comerços i autònoms d’assessorament tècnic per tal d’augmentar les seues vendes i beneficis.

El programa, que compta amb el suport de la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme,  s’impartirà durant els mesos de setembre i octubre i consta de tres sessions de formació grupal i vuit sessions de formació individualitzada per a cadascun dels comerços que hi participen.

Article anteriorLa Diputació de Castelló convida a pimes i emprenedors rurals a optar als recursos que permeten ampliar les seues opcions de negoci
Article següentLa Diputació de Castelló destina 1,8 milions d’euros a la millora de tres carreteres durant l’últim trimestre de l’any