Inici COMARQUES La delegada del govern i els alcaldes de Morella, Alcañiz i Vinaròs...

La delegada del govern i els alcaldes de Morella, Alcañiz i Vinaròs visiten les obres de la N-232 al port de Querol

819

 

Fotos: Julián Zaragozà.

Les obres de l’N-232 al Port de Querol de Morella avancen. Així, avui la delegada del Govern a la Comunitat Valenciana, Gloria Calero; la subdelegada del Govern a Castelló, Ten Bachero; l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, l’alcalde d’Alcañiz, Ignacio Urquizu; i l’alcalde de Vinaròs, Guillem Alsina; han visitat aquestes i recorregut el nou traçat de la carretera. Així, han vist els viaductes en procés de construcció i la zona on construiran el que acaben d’iniciar.

D’aquesta manera, cal explicar que es tracta de les obres de millora de la carretera N-232 des del Pont de la Bota fins a la masia de La Torreta. Aquesta actuació compta amb diferents viaductes, un túnel i un fals túnel amb una inversió de 42.384.566,57 euros, dels quals 2.156.176,04 euros estan destinats a les actuacions de protecció ambiental d’aquest projecte. Cal recordar que aquesta obra es va iniciar al mes de juny de l’any 2017 i ja s’han realitzat diferents infraestructures entre les quals destaca el túnel.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “aquest és un projecte molt important per a la millora de les comunicacions de Morella i la comarca dels Ports i, per tant, per al futur socioeconòmic de la zona”. A més, ha explicat que “suposa una millora considerable en la seguretat de la via, així com en el temps dels desplaçaments”. A més, la delegada del Govern ha afegit que “aquesta millora de les infraestructures és també un impuls a l’economia de Morella i la zona dels Ports per la quantitat de visitants que ja hi ha actualment i els que hi haurà una vegada estiga acabada”.


També l’alcalde d’Alcañiz ha explicat que “l’N-232 és una infraestructura de vertebració del territori que uneix Aragó amb el corredor mediterrani i amb la costa”. Finalment, l’alcalde de Vinaròs ha esmentat també “la importància d’aquesta infraestructura per a la vertebració del territori, ja que amb aquesta carretera s’uneix la costa amb l’interior”.
Visita a les obres del Parador de Turisme de Morella.


La delegada del Govern ha aprofitat la visita a Morella per a conéixer el desenvolupament de les obres del Parador de Turisme de Morella. Així, junt amb l’alcalde de Morella, regidors i regidores, han vist diferents espais del convent de Sant Francesc on es desenvolupen actualment els estudis arqueològics per a la posterior construcció del Parador.

Galeria

Article anteriorEs redueixen els casos actius als centres de Benicarló
Article següentEstas fiestas puedes reunirte con los tuyos en Hotel del Golf Playa Castellón