Inici BENICARLÓ Es redueixen els casos actius als centres de Benicarló

Es redueixen els casos actius als centres de Benicarló

155

L’última actualització de dades referent als contagis al Centre Geriàtric i a la Residència El Collet mostra una baixada significativa dels casos en els dos centres.

D’una banda, al Centre Geriàtric, els contagis s’han reduït a un resident, que es troba hospitalitzat. Pel que fa al personal treballador, queda una persona de baixa per covid19.

En el cas de la Residència El Collet, els casos també han disminuït i avui divendres queden confirmats 9 casos positius de residents i 7 de personal treballador.

La presidenta de l’OACSE (Organisme Autònom de Centres Socials Especialitzats), Gemma Cerdá, ha constatat que «les mesures que hem anat adoptant des del principi dels contagis han donat resultat i avui podem dir que la situació està estabilitzada». Gemma Cerdá ha agraït una vegada més l’esforç de tot el personal dels dos centres «que ha fet una tasca impecable i imprescindible per tal que els residents estiguen el més protegits possible».

Article anteriorEls germans calijons Pellicer, campions d’Enduro
Article següentLa delegada del govern i els alcaldes de Morella, Alcañiz i Vinaròs visiten les obres de la N-232 al port de Querol