Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT La Colla de Dansaires de Càlig organitza els actes en honor a...

La Colla de Dansaires de Càlig organitza els actes en honor a Sant Vicent

365

Més de 300 persones participaran en la VII Olleta calijona, dilluns 9 d’abril

La Colla de Dansaires de Càlig, en col·laboració amb l’Ajuntament de la localitat, ha organitzat per aquest cap de setmana tot un seguit d’activitats en honor a Sant Vicent, que es celebra dilluns 9 d’abril. El primer acte tindrà lloc dissabte dia 7, a les 20:00 hores, amb l’anunci de la festa pels carrers de la població.

Ja diumenge 8 d’abril, es durà a terme a les 11:30 hores una cercavila que finalitzarà quan, a les 12:15 hores, es celebre la missa en honor a Sant Vicent. I ja a la vesprada, es festejarà al sant amb un dels actes més destacats de la programació, el Cant de la Lloa i el Ball de la Dansa, a partir de les 18:30 hores a la plaça Nova.

Els integrants de la Colla de Dansaires ballaran la Dansa de Càlig, al ritme de la dolçaina i el tabal i la música de la rondalla, mentre que el lloero, després de demanar permís a l’autoritat -en aquest cas a l’alcaldessa, Ernestina Borràs- recitarà els versos elogiant la figura de Sant Vicent. La festa finalitzarà aquesta nit amb un correfoc, a les 22:30 hores.

VII edició de l’Olleta Calijona

I dilluns 9 d’abril, dia de Sant Vicent, més de 300 persones podran degustar la tradicional Olleta Calijona, cita que enguany arriba a la seua setena edició. Per només dos euros, gaudiran d’aquest típic plat calijó i podran endur-se a casa una cassoleta de fang de recordatori de la jornada. El dinar servirà com a cloenda de la festivitat de Sant Vicent i es celebrarà al Centre de Cultura de la localitat.

Article anteriorJoventut estrena pàgina web per fer-la més accessible
Article següent(Vinaròs) Ja està aquí Agromoció, la Fira de Vinaròs