Inici BENICARLÓ Joventut estrena pàgina web per fer-la més accessible

Joventut estrena pàgina web per fer-la més accessible

380

El nou portal inaugurat per la Regidoria de Joventut facilitarà el contacte entre els joves i el Centre d’Informació i Assessorament Juvenil (CIAJ). Entre les diverses novetats, destaca la possibilitat de contactar en línia amb l’informador juvenil del CIAJ, la creació d’un fòrum participatiu i una agenda col·laborativa.
La regidora de Joventut, Susana Pérez, ha presentat el nou web (http://www.ciajbenicarlo.com) de la Regidoria de Joventut, que passa a ser més «senzill i intuïtiu», com ha afirmat Pérez. «El motiu d’aquesta renovació és el de sempre: treballar per aconseguir que els joves puguen construir el seu propi projecte de vida», ha remarcat la regidora de Joventut.
Una de les implementacions més destacades de la nova pàgina web és la possibilitat de contactar en línia amb l’informador juvenil del CIAJ. En aquest sentit, Pérez ha afirmat que «és una realitat que els joves utilitzen cada vegada més les xarxes socials i internet, així que pensem que aquesta és una manera d’arribar als joves i satisfer les seues necessitats».
Entre la resta de novetats que inclou el nou web, destaca la creació d’un fòrum en el qual la joventut es pot registrar i participar, ja siga preguntant dubtes, responent-los o proposant iniciatives. A més, amb eixe mateix usuari registrat, els joves poden contribuir a afegir actes a la agenda col·laborativa que també s’ha incorporat a la nova pàgina web, i que, a més de recollir els actes de la pròpia Regidoria de Joventut, també inclourà els proposats pels usuaris.

 

Foto: Jesús Maestro

Article anterior(Galeria) El Bovalar, Sant Jordi
Article següentLa Colla de Dansaires de Càlig organitza els actes en honor a Sant Vicent