Inici PEÑÍSCOLA La campanya Reciclar per a ConserMar arriba a Peníscola

La campanya Reciclar per a ConserMar arriba a Peníscola

227

La campanya Reciclar per a ConserMar arriba a Peníscola

La Platja Nord de Peníscola ha sigut divendres 2 de juliol, escenari de la campanya Reciclar per a ConserMar, per a la conscienciació sobre la importància del reciclatge, també en l’entorn litoral.

Durant tot el matí, en el passeig marítim, al costat de la platja urbana, s’han dut a terme diverses activitats de conscienciació, orientades especialment als més jóvens. Tallers, jocs i propostes didàctiques per a la promoció del reciclatge i per a enfocar la mirada en la possibilitat de reutilitzar els residus.

La campanya, promoguda per la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, juntament amb Ecoembes, i en col·laboració amb l’Ajuntament de Peníscola, ha comptat amb el suport de l’edil de l’àrea de Medi Ambient en el consistori, Miguel Castell, així com amb el mateix alcalde, Andrés Martínez, que han acudit a les activitats com a mostra del compromís de l’administració local amb l’objectiu de conscienciar sobre la importància de reciclar.

L’acolliment de l’activitat ha sigut “molt positiva” tal com ha valorat Castell, amb una important participació al llarg de tot el matí.